Titta på svensk TV utomlands

Så du har bokat en resa utomlands under jullovet eller kanske bor du till ock med utanför Sverige i någon exotisk del av världen. Det är dock ingen anledning till att du inte surfa in på Internet-TV och titta på dina svenska favoritprogram när du vill och var du vill. Nedan hittar du all information du behöver för hur du tittar på svensk tv utomlands.

Om du till exempel loggar in på TV4Play utan en VPN har du inte tillgång till allt online-innehåll på grund av sändningsrättigheter och landrestriktioner. I grund och botten kan du bara titta på svensk tv på din dator om du är i Sverige. Detsamma gäller för de flesta länder runt om i världen. Men med en VPN kan du gömma din IP-adress så att sändningswebbplatsen tror att du är i Sverige, när du egentligen solar i Spanien eller arbetar någonstans i Mellanöstern.

Ladda ner ChillGlobal och titta på svensk tv utomlands

Om tanken på att missa ett enda avsnitt av ”Så Mycket Bättre” eller ”Idol” gör dig galen är ChillGlobal svaret du letat efter. Genom att dölja din IP får du tillgång till SvtPlay och TV4play webbplatser och andra gratis kanaler ser också ut som vanligt. Men, vad händer om du vill titta på något på Viaplay Sport? Det är en spännande match den helgen när du är utomlands, som du inte vill missa. Inga problem! Om du har en prenumeration på Viaplay Sport i Sverige så har du också tillgång till att se den på din bärbara dator med ChillGlobal. Genom att gömma din IP med ChillGlobal’s VPN lurar du Viaplay’s servrar till att tro att du fortfarande är i Sverige. Och precis så enkelt kan du fortsätta att titta på svensk tv utomlands.

Medan programföretag ständigt försöker bekämpa VPN: s förmåga att avslöja en tittares verkliga ursprung, arbetar ChillGlobal hårt för att vi ska vara ett steg före. Då och då kommer kanalen att kunna blockera en IP, men det tar inte lång tid för programuppdateringar att återställa ordningen! Så du behöver inte oroa dig, det är en mycket liten chans att du skulle missa en sekund av Bonde söker fru.

Det finns en växande oro över den ständigt ökade kapaciteten hos myndigheterna att kunna övervaka internetanvändarnas privata verksamhet. De kan se och föra statistik på vilka webbplatser du besöker, samla stora mängder data från till synes säkra e-postmeddelanden och till och med hacka sig in i din dator. Naturligtvis måste detta vara möjligt av nationella säkerhetsskäl, men hur långt ska det ta spioneri egentligen? Kort sagt, ingenting online kan döljas. Det är därför viktigt att hålla dina barn trygga på Internet och vara medveten om att bara genom att tillhandahålla en webbplats med ditt telefonnummer är tillräckligt för att ge dem de verktyg de behöver för att ta reda på information om dig.

Inte bara säkerhetstjänster har tillgång till denna data och information. Mycket av spioneriet görs av företag av kommersiella skäl. Det är anledningen till att popup-fönsterannonserna på något sätt alltid vet exakt vad du letar efter.

Skaffa en IP-adress från vart som helst i världen och titta på ditt favoritprogram

Om du föredrar att vara anonym och behålla din verksamhet på Internet privat är Svensk VPN rätt för dig. Se en dokumentär på SVT  eller följ händelserna i "Bachelor", världen är din! ChillGlobal ger dig inte bara tillgång till alla dina favorit tv-program. Det kommer också att skydda dina e-post och privatliv online.

ChillGlobal är ojämförbar i snabbhet och säkerhet med servrar över hela världen. Ännu bättre,  vår stränga icke-registreringspolicy innebär att ingen kan avslöja data från våra användare, eftersom det inte finns någon!

Det finns många, många andra fördelar med ChillGlobal som är perfekt för svenskar  och andra nationaliteter som bor eller reser utomlands. Om du vill njuta av din upplevelse utomlands till fullo och fortfarande vara i kontakt med ditt hemland då är ditt svaret ChillGlobal!

Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt.

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)