Titta på svensk TV utanför Sverige

Hemlängtan, vi har alla haft det. Bor du utanför Sverige så har du definitivt haft det både en och två gånger! Kulturen, maten, vädret, språket- allt är annorlunda. Du slår på TV:n och en gnista hopp tänds när du hittar ett avsnitt av ”Vänner”.  Tills du inser att det är dubbat, med EN och SAMMA röst...Suck.

Men lugn bara lugn, ChillGlobal har lösningen för dig!

ChillGlobal VPN (virtuellt privat nätverk) skapar en säker och krypterad anslutning mellan din dator och fjärrservern på den plats du vill åt. Alla anslutningar sänds krypterade via servern. Om du till exempel är i Kina och ansluter till en server i USA kommer det att visas som om att du ansluter från USA. Säg hej då till geo-blockering!

Och inte nog med det, om någon skulle vilja snoka reda på din onlineaktivitet eller hacka sig in i din dator skulle det inte komma långt. ChillGlobal VPN  har nämligen även krypterat all din information!

Hur tittar man på svensk TV utanför Sverige?

Med ChillGlobal så klart! ChillGlobal har den bästa VPN-tjänsten i Sverige. Titta på svensk TV vart du än befinner dig!

Fortfarande inte övertygad? Okej vi fortsätter med tre anledningar till hur ChillGlobal kan bota din hemlängtan OCH surfa säkert online.

# 1: Det sociala livet online

I länder som Förenade Arabemiraten eller Vietnam kommer en del av din Internetåtkomst att vara begränsad. Hej då sociala livet online. Har du tur kanske du lyckas få iväg ett mejl här och där. Säg farväl till familj och vänner och det sociala livet online. Eller?

Välj en utlandsstödd VPN-tjänst som ChillGlobal som erbjuder bra hastighet och säkerhet samt låser upp tjänster som Skype. Med ChillGlobals VPN-tjänst ansluter du till en server i ditt hemland och fortsätter att ha tillgång till alla webbplatser precis som om du fortfarande var hemma! Obegränsad tillgång till Facebook, Instagram och andra sociala medier  för att hålla kontakten med dina nära och kära.

# 2: Extra säkerhet

Återigen, beroende på var du befinner dig, kan det finnas strikta regler om vad du kan och inte kan göra online. Det finns till exempel länder där det är olagligt att förolämpa statsministern eller till och med kritisera regeringen.

Vi pratar inte bara om Kina och Nordkorea utan även Kuba, Ryssland, Vitryssland, Thailand och så vidare. Kritiken kan vara rättfärdigat eller sarkastisk, oavsett så har reglerna i dessa länder har emellertid blivit allt strängare och det är svårt att hålla veta vad som egentligen  är godkänt.

Därför är det bäst att använda en VPN. Den hjälper dig att vara säker genom att kryptera din information och anonymisera din plats, så att ingen kan säga vad du sa eller när du sa det.

# 3: Tillgång till allt online-innehåll

En av de största anledningarna att använda ChillGlobal VPN är tillgång till geo-begränsat innehåll för att titta på svensk TV från utanför Sverige.

När du bor utomlands och har hemlängtan är ChillGlobal din bästa vän. Det är ju inte speciellt praktiskt och definitivt inte ekonomiskt att flyga hem varje gång saknaden tränger sig på. Ett sätt att känna sig lite närmare Sverige är att titta på live-tv, tv-program eller svenska tv-serier. Dessvärre är det mesta geo-blockerat. Men med ChillGlobal kan du fortsätta att titta på svensk TV utanför Sverige.

En geo-blockering sker eftersom licensavgifter för underhållning och mediainnehåll generellt utfärdas land för land. Det är därför möjligt att en del streaming-tjänster inte gör allt innehåll tillgängligt på vissa marknader. Som ett resultat förlorar man tillgång till sina favorittv-program och annat underhållningsinnehåll när man reser eller bor utomlands. Med ChillGlobal VPN får du tillgång till allt online-innehåll från Sverige.

ChillGlobal, den bästa VPN-tjänsten när du befinner dig utomlands

ChillGlobal är oföränderlig i hastighet och säkerhet, med snabba med servrar över hela världen. Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker enkelt och enkelt. Med ChillGlobal kan du streama svensk TV utomlands.

Med ChillGlobal kan du vara säker på att din konfidentiella information är 100% säker. ChillGlobal låter dig också surfa anonymt online. Framförallt är ChillGlobal kompatibel med alla enheter och operativsystem. Du får 20 timmar GRATIS varje månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress!

Vad väntar du på? Ladda ner ChillGlobal idag!

Kolla in och GILLA ChillGlobal's Facebook-sida!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)