Titta på Wimbledon 2018 gratis- Streama Online

2018 fotbolls-VM är i full gång, vi håller alla tummarna att Sverige tar sig hela vägen till final! Men tack vare Wimbledonmästerskapen i tennis inser man att det finns mer än bara fotboll!

2 juli 2018 startar Wimbledon och slutar den 15 juli. Turneringen är årets största och viktigaste tennistävling.

Wimbledon Championship är den äldsta och mest prestigefyllda tennisturneringen i världen. Från slutet av juni äger turneringen rum i Lawn Tennis Championships i Wimbledon, ett distrikt i London, under två veckor varje år. Det är den tredje turneringen som heter Grand Slam och den enda som spelades på gräs, även känd som "det heliga gräset".

År 2017 vann den schweiziska spelaren Roger Federer för åttonde gången. För damer tog Garbiñe Muguruza hem titeln.

Det börjar måndagen den 2 juli med de första rundorna för dam och herr. De tre preliminära rundorna spelas fram till lördag, före rundan på 16 rundor under måndagen den 9 juli. Tisdag och onsdag följs av kvartsfinaler, torsdag och fredag semifinalerna. Damernas sista kommer att hållas lördag 14 juli, och herrarna kommer att kämpa om titeln på söndagen, nästan parallellt med 2018 VM-finalen.

Här är schemat för Wimbledon tennisturneringen 2018:

Måndag 02. juli från 11.00: 1:a rundan dam och herr

Tisdag 03. juli från 11.00: 1:a rundan dam och herr

Onsdagen den 4 juli börjar kl 11.00: andra omgången dam och herr

Torsdagen den 5 juli börjar kl 11.00: andra omgången dam och herr

Fredag, 06. juli från 11: tredje rundan dam och herr

Lördag, juli 07 från 11: tredje omgången dam och herr

Måndag, 09. juli från 11:00: 16 omgångar dam och herr

Tisdag 10 juli från 2 pm: damer kvartfinal

Onsdagen den 11 juli, kl 14.00: herr  kvartfinalen

Torsdagen den 12 juli börjar kl 14.00: semifinal damer

Fredag 13 juli från 2 pm: semifinal herr

Lördag 14 juli från 3 pm: Final damer

Söndag, 15 juli från 15:00: Final herrar

Många har väntat på att se årets matcher på Free TV. Men det är tyvärr inte helt sant, för Sky har återigen sändningsrättigheter. Det finns bara ett undantag: öppningsmatchen med Roger Federer, som Sky sänder gratis från 13:50.

För resten av turneringen kommer Sky Sport News HD att placera de dagliga nyheterna på Free TV i höjdpunkterna i det dagliga programmet "London Calling", som börjar kl 10:00.

Wimbledon 2018: officiell live-sändning av tennisspel

Men det finns också den officiella live streamen och en Wimbledon 2018 radiosändning på arrangörens hemsida. Alla har tillgång till den om man befinner sig i England eller har en brittisk IP-adress. Om så inte är fallet kan ChillGlobal hjälpa dig att komma undan geo-blocken!

ChillGlobal VPN för Tennis Livestream

ChillGlobal är det bästa alternativet att titta på sportevenemang, oavsett vart du befinner dig. Vi har våra egna servrar och erbjuder snabb och säker anslutning utan onödig datalagring. Därför finns inga problem med hastigheten eller påverkan av webbplatser från tredje part. Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (som gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Det betyder att du i princip fungerar som ett "spöke" på Internet och det är därför omöjligt att blocka information för dig. ChillGlobal spara inte heller data, vilket innebär att du är 100% säker och anonym online.

Vi bjuder på 20 timmar HELT GRATIS varje månad! Genom att använda en Svensk VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser mellan olika länder för exempelvis biluthyrning eller flygbiljetter samt fortsätta att titta på svensk TV helt gratis utomlands.

Ladda ner ChillGlobal idag!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)