Titta på US Open 2018 - Online Streaming med VPN

Hur man ser US Open 2018 LIVE stream med VPN?

US Open Tennis Championship, fjärde och sista Grand Slam för 2018, börjar den 28 augusti på Flushing Meadows, New York, USA. Många kanaler kommer att sända händelsen live online. Följande guide visar hur du får tillgång och tittar på dessa kanaler med ChillGlobal VPN. Titta på US Open 2018 i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Frankrike eller Tyskland.

US Open Tennis Championship är ett evenemang som du kommer att vilja se från början till slutet, oavsett om du är ett lagom mycket eller hardcore tennis-fan. Om du inte har kabel-TV eller befinner dig utanför USA, kolla US Open på webben! Det är ett mycket enklare alternativ en man tror. Men de flesta har ingen anining eller ens vet var man ska börja. Därför ger vi dig här en kort och informativ guide om hur du kan njuta av Grand Slam online.

Detta är allt du behöver; lite tålamod, en nypa kreativitet och en bra VPN!

Varför är en VPN så viktig?

De flesta streamingtjänster som är värda din tid (eller pengar) brukar ha någon typ av geoblockeringsfunktion. Ta till exempel Fox Sports, som sänder US Open i år. Det är ett utmärkt alternativ om du är i USA. Men stort sett omöjligt att komma åt den från någon annan plats än just där

Dessutom behöver du fortfarande ge information från din kabelleverantör, även om du planerar att bara titt online. Och eftersom det är omöjligt om du råkar vara någon annanstans, till exempel i Europa, behöver du en alternativ lösning. Och detta mina damer och herrar, är där ChillGlobal VPN räddar dagen!

Kort sagt, ett virtuellt privat nätverk ger dig IP-adresser som du kan använda för att "ändra" din virtuella plats när som helst och var som helst. Genom att använda ChillGlobal VPN kan du komma åtdet blockerade innehållet och i det här fallet njuta av US Open, oavsett var du är!

Titta på 2018 US Open på ESPN (US)

Om du vill titta på US Open 2018 LIVE Stream online i HD, är ett alternativ SBS. Det enda problemet är att den australiska överföringskanalen är geo-blockad utanför Australien. För att kringgå dessa regionala begränsningar måste du dölja din riktiga plats online. Det är precis vad du gör när du använder en VPN och är mycket lättare än du tror.

Först behöver du en VPN med servrar i Australien. ChillGlobal VPN är ett utmärkt alternativ! 

Nu kan du få tillgång till SBS som om du bodde i Australien.

Slutligen, gå till SBS webbplats eller använd SBS appen för att titta på US Open 2018 live online.

Tänk på att användningen av VPN inte eliminerar behovet av abonnemang på de kanaler du vill avblockera. Eftersom SBS är en gratiskanal behöver du inte oroa dig för det. Du kan också se det live i USA

Anslut till någon VPN-plats i USA

Besök espn.com/tennis (du kan behöva ange informationen från din amerikanska kabelleverantör för att kunna överföra).

Slappna av och njut!

Psst! Du kan också få ESPN gratis med hjälp av den kostnadsfria provversionen av Sling TV eller gratisversionen av PlayStation Vue. Kom ihåg att ansluta till en amerikansk VPN-server först!

Team Djokovic eller laget Murray?

Tror du Djokovic har vad som krävs för att vinna i år igen? Eller kommer Andy Murray att ta hem Grand Prize denna gång? Rafael Nadal, Andy Murray och Rodger Federer är favoriter för manliga singlar. Serena Williams är nummer ett igen; Petra Kvitova, Maria Sharapova och Caroline Wozniacki är de andra favoriterna.

Titta på US Open 2018 Online Streaming med ChillGlobal VPN.


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)