Titta på Tour de France 2018 Online Streaming

Tour de France 2018 går av stapeln 7:e juli till och med 29:e juli. Några av höjdpunkterna i den mest kända cykeltävlingen i världen inkluderar bergstoppar i Alpe d'Huez, Tourmalet och Aubisque under de så kallade bergsetapperna.

Förra årets vinnare Chris Froome kom 54 sekunder före Rigoberto Urán och Romain Bardet tog tredje platsen. Froomes Team Sky vann också lagklassen. Årets race börjar med en 199 km platt etapp till Fontenay-le-Comte.

Den 105: e Tour de France lovar några svåra steg: de kullerstensade Paris-Roubaix passagerna och de branta ramperna. I år äger Great Départ på Atlanten ön Noirmoutier-en-l'Île.

Tour de France 2018 etapper:

ETAPP 1 201 KM NOIRMOUTIER-EN-L'ÎLE / FONTENAY-LE-COMTE

ETAPP 2 182,5 KM MOUILLERON-SAINT-GERMAIN / LA ROCHE-SUR-YON

ETAPP 3 35,5 KM CHOLET / CHOLET

ETAPP 4 195 KM LA BAULE / SARZEAU

ETAPP 5 204,5 KM LORIENT / QUIMPER

ETAPP 6 181 KM BREST / MOr DE BRETAGNE GUERLÉDAN

ETAPP 7 231 KM FOUGÈRES / CHARTRES

ETAPP 8 181 KM DREUX / AMIENS MÉTROPOLE

ETAPP 9 156,5 KM ARRAS CITADELLE / ROUBAIX

VILA ANNECY

ETAPP 10 158,5 KM ANNECY / LE GRAND-BORNAND

ETAPP 11 108,5 KM ALBERTVILLE / LA ROSIÈRE ESPACE SAN BERNARDO

ETAPP 12 175,5 KM BOURG-SAINT-MAURICE LES ARCS / ALPE D'HUEZ

ETAPP 13 169,5 KM BOURG D'OISANS / VALENCE

ETAPP 14 188 KM SAINT-PAUL-TROIS-CHÂTEAUX / MENDE

ETAPP 15 181,5 KM MILLAU / CARCASSONNE

VILA CARCASSONNE

ETAPP 16 218 KM CARCASSONNE / BAGNÈRES-DE-LUCHON

ETAPP 17 65 KM BAGNÈRES-DE-LUCHON / SAINT-LARY-SOULAN

ETAPP 18 171 KM TRIE-SUR-BAÏSE / PAU

ETAPP 19 200,5 KM LOURDES / LARUNS

ETAPP 20 31 KM SAINT-PÉE-SUR-NIVELLE / ESPELETTE

ETAPP 21 116 KM HOUILLES / PARIS CHAMPS-ÉLYSÉES

I år är det flera nya ändringar i Tour de France-reglerna som borde ge mer spänning och säkerhet.

Lagdeltagare

Från och med 2018 kommer det att finnas åtta deltagare istället för nio per lag: detta är utan tvekan den mest imponerande nyheten i Tour de France i år. Enligt tävlingsorganisatörerna bör detta generera mindre agglomerering och mer säkerhet, men eventuellt också förändra taktiken hos de enskilda lagen.

Ny tidsbonus

Under 2018 Touren finns det nya bonuspoäng att jaga. Dessa är tre, två och en- sekundersbonus för de tre första kontrollerna och är endast tillgängliga under de första nio etapperna. De platser där bonusen tilldelas är utvalda så att de ska ge tävlingen ytterligare dynamik.

Förutom dessa nya bonuspoäng finns det som tidigare tidsbonus på tio, sex och fyra sekunder i slutet. Dessa bonusar delas ut i alla faser, förutom i individuella och teamtidsförsöken.

Bergklassificering som i Formel 1

En annan nyhet som bara påverkar 17:e etappen, de 65 kilometer genom totalt tre bergstoppar från Bagnères-de-Luchon till Saint-Lary-Soulan. Precis som med Formel 1 placeras de 20 bästa deltagarna i enlighet med sin klassificeringen och börjar direkt i stigningen. Innan resten av deltagarna att följer.

Tour de France 20118 på TV och streaming

Som i tidigare år finns live-täckning på Eurosport 1 och ITV4 varje dag under loppet (bortsett från den sista dagen då det sänds på Eurosport 1 och ITV 1), med start-till-slut-täckning varje dag, som börjar runt lunch tid.

Andra Tour the France streaming kanaler:

SBS (Australien)

Rai Play (Italien, Gratis)

Fubo TV (USA, gratis 7-dagars)

RSI LA2 (Schweiz)

RTVE (Spanien, gratis)

L'Equipe (Frankrike)

SuperSport (Afrika)

Sky Sport (Nya Zeeland)

DAZN (Japan)

Streama Tour de France 2018 med VPN

ChillGlobal är det bästa alternativet att titta på sportevenemang 2018, oavsett din plats. Det är lätt att installera och använda, och med servrar i 15 olika länder kan du koncentrera dig på de viktiga sakerna, som tävlingen!

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (vilket gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Garanterad snabb och säker anslutning, utan onödig datalagring.

Vi erbjuder en månads GRATIS användning under 20 timmar (registrera dig med bara din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal-användartid kan du välja mellan ett av våra paket. Genom att använda en Svensk VPN sparar du också på online inköp, hyra bil eller flygbiljetter. Och som om det inte vore nog, med ChillGlobal får du tillgång till ALLA Svenska TV-program även när du befinner dig utomlands.

Ladda ner ChillGlobal idag


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)