Titta på Öppna Franska Mästerskapen Roland-Garros 2018

De Franska Öppna Mästerskapen, även känd som Roland-Garros, börjar den 21:a maj och slutar den 10:e juni 2018. ChillGlobal har som alltid lösningen på hur man ser alla matcher live online. Ladda ner ChillGlobal för att titta på Roland-Garros 2018 Online utan stress.

2018 är de 117:e upplagan av den franska Tennis Open, som hålls varje sommar i Paris. Turneringen, en del av ATP World Tour, består av singlar och dubblar för män och kvinnor. Efter Australian Open i januari är så är den Franska Öppna en av årets viktigaste tennisturneringar.

Roland- Garros är den enda Grand Slam eventet som spelas på grus. På grund av de sju rundorna som behövs för ett mästerskap, den svåra ytan på tennisbanan och bäst-av-fem mäns single (utan tie break i sista setet), anses tävlingen vara den mest fysiskt krävande tennisturneringen i världen

Lokalt känd som Roland-Garros, kommer French Open att innehålla några av de mest kända namnen i tennis idag. Deltagare inkluderar Andy Murray, Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Rafael Nadal, Venus Williams och Caroline Wozniacki.

Låt ChillGlobal visa dig hur man tittar på dessa superstjärnor i Paris från hemma från soffan!

När är det?

Franska Öppna 2018 startar måndag 21:a maj och kvalifikations- och övningstiderna kommer att äga rum under de närmaste fem dagarna. De kvalificerade sessionerna börjar kl 10:00 CEST (lokal tid i Paris).

Damernas final kommer att vara lördag 9:e juni, med herrarnas final på söndagen den 11:e juni.

Hur tittar man?

Det finns flera sätt att titta på French Open 2018 gratis! Kanske är det bästa alternativet för engelsktalande tittare; ITV- en gratiskanal i Storbritannien. Registrera bara ett konto med ett brittisk postnummer (du kan använda postnumret "WC1X 0AA"), få en Internet Protocol (IP) -adress i Storbritannien och titta i realtid.

För dem utanför Storbritannien behöver du ett svenskt Virtual Private Network (VPN) för att få tillgång till ITV och att titta på French Open online gratis. Följ anvisningarna nedan!

Gratis fransk streaming - FranceTV

Titta på FranceTV, en annan gratis kanal som kommer att sända Roland-Garros.

Tyvärr kräver FranceTV att du geografiskt är i Frankrike för att kunna titta. Lyckligtvis kan du med en VPN  surfa anonymt och få tillgång till FranceTV och titta på Roland-Garros 2018 gratis, vart du än är med ChillGlobal!

Tennis streams Sub-reddit

Medan sub-reddit och gratisstreaming kan vara användbara, är farorna med dessa olagliga sändningar ett reellt hot mot säkerheten för din enhet. Virus, keystroke loggers och spam kommer  även ofta inkluderade i dessa gratis kanaler. Villket gör det väldigt väsentligt att investera i en högkvalitativ VPN-tjänst!

Hur man tittar på Roland-Garros 2018 Online med VPN

Välj det bästa tillgängliga VPN-tjänsten, ChillGlobal, registrera dig här!

Installera programvaran  för din Google Chrome-webbläsare eller Mozilla Firefox (kontrollera med leverantören för att vara säker på att din enhet är kompatibel!).

Anslut till en VPN-server från det land du vill titta på Roland-Garros (Storbritannien för ITV eller Frankrike för FranceTV) från och gå till kanalens webbplats.

Klappat och klart på mindre än 20 sekunder!

En svensk VPN tillåter dig att titta på ALLA svenska tv-program och sändningswebbplatser som i allmänhet blockeras när du befinner dig utanför Sverige. Till skillnad från många andra plugins och program är ChillGlobal lätt att installera och använda. Ingen teknisk expertis behövs! 

Gillade du bloggen? Kolla och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)