Titta på NBA online streaming med VPN

Läs vidare för att få reda på de fyra bästa sätten att titta på basket online, oavsett var i världen du bor eller råkar vara för tillfället. Om du bor utanför USA eller om du reser, behöver du en VPN för att titta på NBA-matcher online.

Med March Madness och NBA playoffs precis runt hörnet, vill du inte missa en minut av all action. Med etablerade NBA-stjärnor som Steph Curry och Lebron James, plus Collage-talanger som Markelle Fultz och Lonzo Ball, är 2018 ett mycket bra år för basket.

Efter den stränga regelbundna säsongen, går åtta västerländska och östra divisionsslag in i slutspelet för att fortsätta striden mot NBA Championship Rings. Två av de bästa lagen från båda divisionerna kommer att möta varandra i NBA-finalen.

NBA är en av de bästa professionella manliga basketligorna i världen och varje deltagande lag strävar efter att göra historia. Sedan  2016 leder Boston Celtics flest segrar, totalt 16, men Los Angeles Lakers är hack i häk med 15 segrar. Missa inte enda match under årets säsong och titta på NBA-playofferna på ABC, NBC Sports, TNT Drama, Fox Sports Go (USA), TSN (Kanada). Är du utomlands? Ladder ner ChillGlobal här och streama NBA-playoffs från var som helst i världen!

NBA PLAYOFFS 2018 STREAMING KANALER

WatchESPN (USA)

Sling TV (USA)

TNT (USA)

BeIN Sports (Mellanöstern)

BT Sport (Storbritannien)

SuperSport (Afrika)

NBA-league pass (inga blackouts)

HUR ATT STREAMAR NBA 2018 PLAYOFFS MED VPN

VPN står för virtuellt privat nätverk. När du ansluter till en VPN-server krypterar du nästan hela din internettrafik. ChillGlobal VPN, låter dig också låsa upp alla geoblockerade kanaler som normalt inte skulle vara tillgängliga online i din region. Detta uppnås genom att gömma din riktiga IP-adress och ge dig en annan IP-adress istället. När du till exempel är ansluten till en amerikansk VPN-server visas du som om du för närvarande befinner dig i USA.

Anslut till en amerikansk VPN-server, lås upp alla amerikanska kanaler. Se Sling TV, WatchESPN, TNT, NBA League Pass, WWE Network och många andra överallt i världen.

När ChillGlobal krypterar trafiken kommer den att uppleva en liten nedgång i Internet-hastigheten. ChillGlobal är enkelt att installera på Mac eller PC. Ladda ner VPN-programmet. Anslut till en VPN-server i det land du vill ha. ChillGlobal har snabba servrar i bland annat USA, Storbritannien, Kanada och Frankrike. Vi erbjuder dig att testa en månad gratis. Ladda ner ChillGlobal nu!

Vill du titta på basket online? Oavsett om du vill se NBA, college basket eller till och med europeiska ligor finns det flera sätt att titta på alla matcher! Ladda ner Svensk VPN nu så att du kan titta på alla TV-program oavsett vart du befinner dig!

Happy ChillGlobal!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)