Titta på Australian Open 2019 Online Stream

Det är nytt år och även ny säsong och dags för att titta på en av de största tennisturneringar i världen: Australian Open 2019. De bästa tennisstjärnorna, bland dem Roger Federer, Rafael Nadal och Serena Williams, kommer att fightas på tennisbanorna för att vinna finalen. De som bor i Victoria (Australien) kommer troligtvis köpa biljetter och se dessa stjärnor direkt på plats. Men för de mindre lyckligt lottade blir det att hålla sig till sin tv-burk eller sända Australian Open live på datorn.

Australian Open startar måndag den 14 januari och slutar söndagen den 27 januari. Hela turneringen hålls på Melbourne Park i Melbourne, Victoria.

Matcher kommer att spelas natt som dag. Och eftersom det är en Grand Slam, finns det inget sätt att veta hur länge varje match kommer att hålla på. De mest populära matcherna tenderar att dra över tiden rejält. Vi vet inte vem som kommer att möta vem just nu, men med tanke på att dragningen kommer att lanseras i januari på Australian Openings officiella hemsida, är vi övertygade om att vi kommer att få se några av de bästa matcherna i tennis-världens historia.

ÖPPEN AV AUSTRALIEN 2019 FAVORITER

Män Singel:

Novak Djokovic

Rafael nadal

Roger Federer

Alexander Zverev

Juan Martin del Potro

Kevin Anderson

Marin Cilic

Dominic Thiem

Kei Nishikori

John Isner

Kvinnor Singel:

Simona Halep

Angelique Kerber

Caroline Wozniacki

Elina Svitolina

Naomi Osaka

Sloane Stephens

Petra Kvitova

Karolina Pliskova

Kiki Bertens

Daria Kasatkina

UPPDATERING:

Här hittar du all tillgänglig information om vem som spelar vem och vilken tid!

Titta på Australian Open Online Live gratis

Kanalen Channel 9 är officiell sändare av Australian Open turneringen. Hela händelsen kommer att vara live på de australiensiska kanalerna 9 och 9Now.

Det finns massor av gratis och betalda streaming-kanaler som kommer att sända hela turningen. Men gratis streaming-kanaler som Channel 9 är geografiskt begränsade i Sverige, USA, Kanada, Frankrike, Italien, etc., vilket innebär att du inte kommer att kunna komma åt dem och titta när dina favoriter spelar. 

Det finns dock ett mycket enkelt sätt att få tillgång till Channel 9 HELT GRATIS dessutom och svaret är ChillGlobal VPN

Användningen av en överlägsen VPN-tjänst som ChillGlobal ger dig tillgång till online streaming-kanaler, var du än befinner dig i världen. Med en VPN kan du titta på Australian Open 2019 GRATIS på din dator eller Mac.

De flesta kanaler är endast tillgängliga för lokala användare på grund av geografiska begränsningar. Men du kan enkelt låsa upp dem med ChillGlobal och titta på Australian Open live online med total frihet och integritet på Internet.

Är du redo att uppleva den mest spännande tennisturneringen live på din dator?

Ladda ner ChillGlobal nu!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)