Titta och streama Fotbolls-VM 2018 med VPN

Nedräkningen till Fotbolls VM har börjat! Nästan fyra år efter Tysklands seger över Argentina i Brasilien. Vägen till Ryssland 2018 har varit lång och svår för de flesta, men allt som återstår nu är att välja ut de sista till truppen innan vi börjar med själva fotbollen.

Av denna världsklassiga fotboll kan du förvänta dig att se Cristiano Ronaldo och Leo Messi kämpa för det mest prestigefyllda priset med sina internationella lagkamrater. Om du undrar hur du tittar på turneringen, nedan hittar du allt behöver veta för att se Fotbolls-VM 2018 från var som helst i världen med ChillGlobal VPN! 

FIFA World Cup 2018 kommer att hållas över hela Ryssland. Den första matchen sparkas igång i Moskva den 14 juni. Värdarna följer traditionen genom att att öppna turneringen i riktning mot Saudiarabien.

(Även om det inte är en är en teknisk mästarklass att Rysslands möter Saudiarabien, kommer Egypten att möta Uruguay och Portugal står inför Spanien en dag senare, så det finns många VM-matcher att hoppas på.)

Den överlägset största turneringen i världen, mer än 3,2 miljoner tittare såg att Tyskland ta hem segern 2014. Det är en av de få events som engagerar hela världen och för dem samman och den här gången kommer förmodligen inte att vara annorlunda.

Stadionerna i världscupen 2018 är utspridda över hela Ryssland. Det finns totalt 12, inklusive Luzhniki-stadion med kapacitet för 81 000 personer. Vill du titta på VM och känna dig som om du var där? Nu kan du se världscupen 2018 med den bästa VPN- tjänsten i Sverige.

Hur man tittar på FIFA World Cup live var som helst?

Några av kanalerna som vi har listat nedan visar gratis matcher, men de flesta är låsta bakom någon form av betalningsvägg. (Även de som är gratis är generellt subventionerade av skattebetalare som t ex BBC).

Ännu värre, om du inte befinner dig i landet som visar gratismatcher, kommer du inte att kunna få tillgång till dem genom traditionella medier. En VPN döljer din befintliga plats, vilket gör det möjligt att få tillgång till innehåll som normalt skulle blockeras per region.

Tillgång till geoblockerat innehåll med en VPN är ofta det bästa sättet att titta på live-sändningar under fotbolls-VM. Därför är det är viktigt att välja en VPN med hög hastighet för streaming, samt en pålitlig service för att säkerställa att det inte blir några avbrotts under förlängningen.

Om du inte befinner dig någonstans som t ex Kina eller (ironiskt nog) Ryssland, kan du använda en VPN utan problem med lagen.

En VPN fungerar genom att skapa ett nätverk mellan din enhet och Internet. Användaren väljer sedan från en lista över servrar över hela världen och får en ny IP-adress från den valda platsen. (Till exempel kan en anslutning och en brittisk IP-adress användas för att titta på BBC och ITV).

Därför kan ChillGlobal VPN användas för att få tillgång till live-sändningen av världscupen 2018, så länge du håller koll på vilken kanal du ska använda för att titta på innehållet.

Titta på fotbolls-VM med ChillGlobal VPN

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är programvara som används för att förbättra säkerheten, men den största fördelen att du kan titta på innehåll från hela världen. Det gör du genom att ansluta din enhet till valfri server, det tar ingen tid alls att ställa in det och starta. Här är en enkel steg-för-steg guide hur du konfigurerar en VPN.

Kvalificerade lag för 2018 FIFA World Cup

De kvalificerade matcherna för FIFA World Cup började i september 2016. Lagen klassificerades i grupper om fyra, enligt deras respektive FIFA rankningar.

Under kvalmatcherna för VM 2018 såg vi rad större länder falla en efter en. Bosnien klarade bara fem poäng av 18, medan Holland var en skugga av sitt tidigare jag under gruppetappen.

Italien kommer att missa ett VM för första gången på mer än 50 år, medan USA förlorade 2-1 till Trinidad och Tobago i sin CONCACAF-grupp.

Här är de kvalificerade lagen

(Ryssland placerades automatiskt i Pott 1 som värd).

Pott 1: Ryssland (Värd) Tyskland (1) Brasilien (2) Portugal (3) Argentina (4) Belgien (5) Polen (6) Frankrike

Pott 2: Spanien (8) Peru (10) Schweiz (11) England (12) Colombia (13) Mexiko (16) Uruguay (17) Kroatien

Pott 3: Danmark (19) Island (21) Costa Rica (22) Sverige (25) Tunisien (28) Egypten (30) Senegal (32) Iran

Pott 4: Serbien (38) Nigeria (41) Australien (43) Japan (44) Marocko (48) Panama (49) Sydkorea (62) Saudiarabien

2018 VM-grupper

Det finns åtta grupper om fyra i finalen, vilket ger totalt 32 lag. Var och en av VM-grupperna har klassificerats som ovan och 2018 VM-dragningen ägde rum den 1 december 2017.

GRUPP A: Ryssland, Saudiarabien, Egypten, Uruguay

GRUPP B: Portugal, Spanien, Marocko, Iran

GRUPP C: Frankrike, Australien, Peru, Danmark

GRUPP D: Argentina, Island, Kroatien, Nigeria

GRUPP E: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien

GRUPP F: Tyskland, Mexiko, Sverige, Republiken Korea

GRUPP G: Belgien, Panama, Tunisien, England

GRUPP H: Polen, Senegal, Colombia, Japan

2018 fotbolls-VM-kalendern

I VM-kalendern 2018 går matcherna snabbare, med flera matcher per dag under gruppdelen.

Den första rundan i VM-matcherna hålls i mitten av juni, och de senare stegen kommer att börja i slutet av månaden. Slutdatumet för världscupen 2018 är 15 juli.

Ryssland har förhoppningsvis vad som krävs för att spela mot Saudiarabien framför lokal publik och kickar off turneringen i stil med tre poäng. Alla Lag i VM-gruppen spelar bara en enda match mot varandra, så det finns inget utrymme för misstag.

En av höjdpunkterna är grupp F där Tyskland spelar mot Mexiko, ett möte mellan två tungviktare från olika kontinenter. Insatsen är hög med bara några få spel för att få poängen som behövs för progression.

Ser du framemot VM, men befinner dig utomlands? Ingen panik! Med ChillGlobal kan du se världens största TV-händelse online! Installera ChillGlobal om 20 sekunder och du är redo för kickoff! Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att följa fotbollen eller titta på svensk TV utomlands.

Följ Fotbolls-VM 2018 med ChillGlobal VPN!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)