Surfa säkert under FIFA World Cup 2018 i Ryssland med VPN

Det är stunder som dessa under fotbolls-VM som ger extra-mycket hemlängtan. Är du ute och reser du eller bor utomlands men vill titta på FIFA World Cup 2018 på svenska? Vårt mål är att hjälpa dig att uppleva Fotbolls-VM precis som hemma, oavsett var du är i världen!

Säkerheten runt världscupen är har högsta prioritet, speciellt när hela världen att tittar på, men det är fortfarande viktigt att vidta säkerhetsåtgärder för att vara säker när man surfar på Internet i Ryssland.

Läs vidare för att få reda på hur ChillGlobal hjälper dig att surfa säkert i Ryssland under FIFA World Cup 2018.

Håll dig uppdaterad med resultat

Även om du är en av de lyckliga att besöka VM live, kommer du inte ha tillgång till alla matcher, information och resultat som fansen hemma på sina soffor. Om du inte har ChillGlobal VPN förstås!

Från den första matchen torsdagen den 14 juni till finalen den 15 juli i Luzhniki Stadium i Moskva, kommer ChillGlobal att se till att du inte missar en sekund av Fotbolls-VM, oavsett var i världen du befinner dig.

Hur begränsad den ryska internetuppkoppling återstår att se, men med Chillglobal kan du titta på 2018 FIFA World Cup med Live Stream, var du än är!

Surfa 100% anonymt på Internet i Ryssland

En VPN eller ett virtuellt privat nätverk är det bästa sättet att hålla din online-aktivitet helt privat. När du använder en VPN-tjänst kan din internetleverantör bara se att du är ansluten till en fjärr VPN-server men kan inte urskilja de sidor du besöker eller innehållet som visas.

Det låter väldigt enkelt, men om vi skulle berätta att uppgifterna i din onlineaktivitet fortfarande kan ses offentligt, även om du använder en VPN? Tyvärr har inte alla VPN-leverantörer det bästa i åtanke för sina användare. Även om du använder en "gratis" VPN-tjänst kan du faktiskt betala för det på andra sätt. Till exempel med din egen privata data!

ChillGlobal VPN sparar emellertid ingen data alls så du kan navigera säkert och surfa på nätet anonymt online.

Surfa säkert på ryska offentliga wifi

Offentligt Wlan är inte säker i allmänhet, så om du måste logga in på en, se till att ansluta med en VPN. Med en säker VPN-tunnel krypterar du alla dina onlineaktiviteter när du är ansluten till Wi-Fi. Därför kan ingen stjäla dina data eller få tillgång till din privata information.

Men även om enheten har ett VPN-skydd är det ingen garanti. Håll dina konton så säkra som möjligt genom att välja ett säkert lösenord.

Undvik rysk geo-block

Ryssland har strikta regler för internetanvändning. För att fortsätta hålla kontakten med vänner och familj på Facebook, Instagram, Twitter etc. under din tid utomlands är en VPN helt avgörande. ChillGlobal är den perfekta VPN-tjänsten för alla VM-åskådare. Den är enkel att installera och använda, och med servrar i 15 olika länder kan du oroa sig för mer viktiga saker, som resultaten i matchen!

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (som gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Det betyder att du i princip fungerar som ett "spöke" på Internet och det är därför omöjligt att blocka information för dig. ChillGlobal spara inte heller data, vilket innebär att du är 100% säker och anonym online.

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja mellan ett av våra olika paketpriser. Genom att använda en Svensk VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser mellan olika länder för exempelvis biluthyrning eller flygbiljetter samt fortsätta attt titta på svensk TV helt gratis utomlands.

Ladda ner ChillGlobal här


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)