Super Bowl 2018

Oavsett om du är född och uppvuxen amerikan eller ej, är det omöjligt att inte ha stött på något av de otroliga hysteri som pågår runt detta stora årliga sportevenemang. Exceptionellt annonserat och med en lång historia och tradition, är Super Bowl det årliga mästerskapet i National Football League NFL.

Kanske är du inte ett fan av amerikansk fotboll, men Super Bowl är så mycket mer och handlar inte bara om fotboll!

Innan matchen startar och under halvlek uppträder de mest populära amerikanska artisterna live och TV-tittarna får se några av de coolaste och mest spektakulära reklam-annonserna. För annonsörer och marknadsföringsbolag är Super Bowl inte bara en tävling utan också en väldigt eftertraktad möjlighet till uppmärksamhet åt sina varumärken.

Och näst efter Thanksgiving är Super Bowl den dagen på året då amerikaner spenderar mest pengar på mat och dryck.

Vill du titta på #SuperBowl? Streama matchen LIVE med #ChillGlobal

Vi stödjer ej överkonsumtion, men däremot vill vi hjälpa dig att slippa resa hela vägen till drömmarnas land för att kunna titta på Super Bowl. Med ChillGlobal behöver du inte ens flytta från soffan. Titta på Super Bowl Live med ChillGlobal på mindre än 30 sekunder.

Höjdpunkter under årets Super Bowl:

• Pink kommer att öppna och sjunga den amerikanska nationalsången.

• Justin Timberlake uppträder i halvtid.

• Lag som tävlar är New England Patriots vs. Philadelphia Eagles

• Helt galet med konfetti när Vince Lombardi Trophy visas på fältet efter matchen.

NBC sänder Super Bowl i år och med ChillGlobal kan du se hela showen live på din dator. Men du kan såklart se andra TV-program än Super Bowl. Med ChillGlobal får du tillgång till all svensk TV online, vart du än befinner dig. Svensk VPN har aldrig varit enklare.

Ja det stämmer. Efter den otroligt lätta nedladdningen av ChillGlobal VPN väljer du bara NBC från listan av kanaler och du är redo för kick off! Ladda ner ChillGlobal nu!

Happy Super Bowl Sunday!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)