Se US open Live streama med ChillGlobal

Efter blod, svett och tårar (mestadels svett) i OS, är det ganska svårt att föreställa sig att världens främsta tennisspelare snart är redo att bege sig ut på tennisbanan igen!

US Open, en av väldens mest spännande tennisturneringar svingar igång den 29 och pågar fram till den 11 september på USTA Billie Jean King National Tennis Center i Flushing, New York. Självklart vill du inte gå miste om denna action! Oavsett om du är på hemifrån på semester eller på jobbresa eller besöker familj utomlands. Oroa dig inte! I detta blogginlägg får du veta exakt hur man njuter av US Open Live Stream oavsett var du befinner dig.

Ett stort tennisevent som US Open, lockar årligen hundratusentals trogna tennisfans. Men även om du inte har möjlighet att se matcherna på plats, kan du fortfarande njuta av varje minut genom live stream från vilken plats som helst i världen. Detta år kommer bli extra spännande med förstaklassiga spelare som Serena Williams och Novak Djokovic, och de senaste guldmedaljörerna från OS i Rio Andy Murray och Monica Puig.

I förra årets spännande US open final slog Novak Djokovic sin motspelare Roger Federer i en otroligt jämn match och Flavia Pennetta blev den första italienska kvinna att vinna US Open efter en rak seger över Roberta Vinci. Vinci tog sig till finalen efter en överraskande vinst över Serena Williams i semifinalen. 

Vi väntar med spänning på vad detta år kommer att bjuda på! Men medan vi väntar på att det ska bli måndag, här hittar du några av höjdpunkterna från finalmatchen mellan Novak Djokovic och Roger Federer.

 

US Open Live Stream Schema

Här hittar du schemat för att US Open Live stream så du inte missar nån av dina favoritspelare:

Mån 29 augusti: Round 1- 11:00am- 19:00pm

Tis 30 aug: Round 1- 11:00am -19:00pm

Ons 31 aug: Round 2- 11:00am -19:00pm

Tor 1 september: Round 2- 11:00am -19:00pm

Fre 2 sep: Round 3- 11:00am -19:00pm

Lör 3 sep- Round 3- 11:00am -19:00pm

 

Sön 4 sep: Round av 16- 11:00am -19:00pm

Mån 5 sep: Round av 16-  11:00am -19:00pm

 

Tis 6 sep: kvartsfinal- 11:00am -19:00pm

Ons 7 sep: kvartsfinal- 11:00am -19:00pm

 

Tor 8 sep: Damernas Semifinal- 19:00pm

Fre 9 sep: Herrarnas Semifinal- 15:00pm

 

Lör 10 sep: Final Dam- 16:00pm

Sön 11 sep: Final Herr- 16:00pm

 

För senaste uppdateringar och vem som spelar i vilken match, spana in det officiella US open schemat här:

 

US Open Live stream sändingar:

Här hittar du en list över vilka kanaler som streamar US open 2016 live:

 

USA- ESPN

Kanada- TSN

Europa- Eurosport

Japan- Wowow

 

Och nu kommer vi strax visa dig exakt hur man tittar på alla US Open matcher, oavsett vart man är!

 

Hur man ser US Open oavsett plats

Är du utomlands och vill se matcher från din favoritkanal, är det enda du behöver göra är att installera ChillGlobal på din webbläsare Firefox och ansluta till en ChillGlobal server på önskad plats. Det gör så att du kan surfa på internet precis som om du faktiskt befann dig i landet kanalen kommer ifrån, alltså helt fritt från geo- restriktioner. Så här streamar du US Open live i 3 enkla steg:

 

1. Installera ChillGlobal på verktygsfältet i Firefox (Det tar bara 20 sekunder- du kan se hur man går till väga på Youtube här).

2. Öppna ChillGlobal och anslut till en server där kanalen du vill streama finns.

3. Gå till hemsidan för din kanal och börja streama!

 

Det är bokstavligen så enkelt! Om du fortfarande inte har installerat Chillglobal, prova på ChillGlobal gratis i 20 timmar per månad eller välj en plan och njut av många fler live sport streamingar.

 

GILLA och spana in CHILLGLOBALs Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)