Se svensk jul TV utomlands

På söndag är det första advent och julen står redan nästan för dörren. Ska du resa utomlands över jul och deppar över att du kommer missa "Kalle Anka och hans vänner". Oroa dig inte! Chillglobal har lösningen högst upp på din önskelista!. Med ChillGlobals smart plugin för Firefox eller Google Chrome extension kan du se alla de bästa jul-TV programmen online, oavsett vart du befinner dig i världen!

Det gäller så klart inte bara julprogram utan vår tjänst har även en mängd andra super-funktioner också; titta på svensk TV, surfa på internet helt anonymt och få tillgång till betaltjänster som till exempel Netflix både hemma eller på jobbet eller om du befinner dig på resande fot.

Uppspelnings-problem på grund av geoblockering

Sändningsrättigheter för de flesta julprogram och TV online är begränsade till olika streaming plattformar som t.ex Netflix, Svtplay, TV4play etc .Men dessa streaming-sajter och kanaler har endast upphovsrättigheter att sända program i Sverige. Det verkar kanske bra, men orsakar ju dock problem för de som firar jul utomlands i år och självklart inte vill missa sina svenska jultraditioner.

När du är ute och reser har du dessvärre inte tillgång till ditt svenska Netflix konto som du betalar för, eftersom de endast fungerar i Sverige. Denna begränsade tillgång till en tjänst till en viss region eller regioner kallas geo-begränsning eller blockering och är numera ett väldigt vanligt, men ack så irriterande, problem för alla underhållningstjänster online. Men vi här den bästa julklappen till dig i år! Med ChillGlobal kan du fortsätta att använda ditt svenska Netflix konto eller streaming plattform och se svensk jul TV utomlands. Julen är räddad!

Använd ChillGlobal för att se dom bästa jul-programmen online

SVT kommer presentera årets julvärd på måndag den 4 december. Spekulationerna härjar vilt på vem det kan vara. Enligt spelbolaget Betsson är oddsen på Leif GW Persson, Lotta Lundgren eller Sven Melander för år 2017 ljuständning. 

Se julkalendern online med ChillGlobal

I årets upplaga av julkalendern, Jakten på tidskristallen, ser vi bland andra Eva Rydberg och Rikard Wolff, och beskrivs så här:

"När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. Asrin, Lima och Max går på internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen. Julkalendern sänds på SVTplay den 1 december".

Här hittar du mer information om jul-, nyår- och trettonhelgens TV. Allt från drama till dokumentärer, traditioner, klassiker och nöje.

En geo-blockering spårar vart du befinner dig med hjälp av din IP-adress. Om du befinner dig utanför området för tillgång till en viss tjänst, kommer du att nekas åtkomst.

Det enklaste sättet att lösa detta är att skaffa en annan IP-adress, det vill säga dölja din IP-adress och så att det verkar som du använder Internet från sändningslandet. Låter det komplicerat? Med ChillGlobal löser du detta med endast ett par knapptryck.

ChillGlobal ansluter dig till Internet via supersnabba servrar, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. Allt du behöver göra är att välja en server från det land du vill använda Internet ifrån och problemet är löst! ChillGlobal helt klart den bästa vpn-tjänsten i Sverige!

KOLLA IN och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)