Se sport utomlands online även under semestern

OS, UEFA, Tour de France, British Open, Champions League, rugby…listan är lång om du är en sann sportfantast! Och om du trots semestertider inte vill missa en endaste spännande minut av sporttablån, bör nerladdning av ChillGlobal´s VPN vara nummer ett på ”att göra”- listan i dag.

Inget är väl mer frustrerande än att befinna sig i ett land som inte erbjuder direktsändningar av dina favorit sportevenemang? Vem vill höra om seger sista minuten via Twitter eller titta på videoreprisen? Till exempel, om du befinner dig i Spanien, Frankrike eller något annat land som geoblockerar dig från att titta på sport och du vill till exempel se på en match av brasiliansk fotboll i realtid? Lösningen är enkel! Prenumerera på VPN för direktsänd sport och du får omedelbart plats på första parkett, oavsett vart du befinner dig, till alla online sportmatcher utomlands.

Hur fungerar ChillGlobals VPN?

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som används av tusentals människor lika frustrerade som du på bristen av alternativ kabel-tv eller tv i hemlandet eller där Internet är begränsat. VPN ersätter också osäkra nätverk som kan äventyra identifieringen av din IP-adress när du surfar online.

Genom att prenumerera på ChillGlobal för att se sportevenemang från utlandet online, vart som helst i världen, betyder:

All Internettrafik går genom en säker VPN-tunnel.

Du kan se olika sportevenemang på flera enheter.

Tillgång till allt online-innehåll som är geoblockerat.

Du kan omedelbart se online-innehåll från nästan vilket land som helst i världen.

Data som normalt överförs när du laddar ner något eller surfar på Internet blir krypterad.

Du får en snabb, pålitlig och säker anslutning utan avbrott.

Dessutom döljer ChillGlobal din IP-adress och skyddar din Internet-anslutning från oönskad uppmärksamhet när du tittar på idrottsevenemang eller annat innehåll online.

Använd ChillGlobal att se titta på idrottsevenemang utomlands på nätet idag!

Ett virtuellt privat nätverk fungerar med alla Google Chrome och Mozilla Firefox Internetwebbläsare och fungerar på alla operativsystem. Allt du behöver göra för att fortsätta följa din favoritsport utan begränsningar är att prenumerera på ChillGlobal här!

ChillGlobal konfigurerar programvaran för ditt val och ansluter till servrar som ger snabb och oändliga streaming av dina favorit sportevenemang!

Trevlig semester!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)