Netflix nu populärare än YouTube och kabel-TV

Den ständigt växande efterfrågan för digitala medier bland tonåringar är definitivt inte en hemlighet. Men nu verkar det faktiskt som att kabel-TV långsamt börjar försvinna helt och hållet från ungdomars liv. Vilket automatiskt kommer att leda till ett kraftigt svängning inom marknadsförings-budgetarnas utgifter.

Enligt rapporter från investeringsbanken och förvaltningföretaget Piper Jaffray har tittarvanorna hos ungdomar flyttats från den gamla goda kabel-TV till streaming-jättarna online Netflix och YouTube.

I själva verket är det första gången någonsin som en undersökning visar att YouTube överträffar kabel-TV. Trots att skillnaden bara var en procent (25% vs 26%), bekräftar det onekligen den växande populariteten för videoinnehåll online bland tonåringar.

Men föga förvånande, Netflix regerar fortfarande högst uppe på toppen. Undersökningen bestod av en testgrupp av 10.000 tonåringar, av vilka 37% bekräftade att de använder Netflix dagligen. En av Netflix största konkurrenter, Hulu, rankas mycket lågt med inte ens 3% av de tillfrågade tonåringarna använder denna tjänst.

Beträffande Amazon Prime, en annan viktig konkurrent av Netflix, rapporterar undersökningen att tjänsten har vuxit en hel del under de senaste åren, de senaste resultaten visar att 58% ungdomar använder tjänsten på en regelbunden basis.

Netflix har fördubblat (!) sin produktion för manus, originalprogram och exklusiva filmer i år för att öka sin publik och abonnenter. Kvaliteten på Netflix filmer har ökat enormt; och under det senaste året har de jobbat hårt för att pusha för originalfilmer och som användare märker man definitivt resultat. Grymma filmer som " The Fundamentals of Caring’" med Paul Rudd huvudrollen, "Tallulah" med Ellen Page och Brad Pitts högprofilerade blockbuster "War Machine", bekräftar att kvaliteten på Netflix absolut trappats upp.

Allt ovanstående är toppen, så länge du är hemma. Så fort du åker utomlands, kommer du dock snabbt inse att du inte kan använda ditt Netflix-abonnemang. Men lugn, bara lugn! Med ChillGlobal kan du fortsätta att titta på alla dina favoritserier på Netflix, oavsett vart du än är i världen.

Få en ny IP-adress och titta på Netflix från utomlands

Lösningen för att titta på Netflix från utomlands? Installera ChillGlobals smart- plugin inom 20 sekunder för din webbläsare och få en ny IP-adress. Vi ger dig 20 timmar gratis användning per månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress, Facebook-konto eller Google inloggning räcker. Du ansluter till våra servrar i vart och ett av våra 15 deltagande länderna. När du ansluter till vår server i ett visst land kommer all din online-trafik att ske genom den servern, vilket gör det ser ut som om du faktiskt befinner dig i just det landet, oavsett vart du är! Med andra ord, om du ansluter till en server i USA, kommer du få en amerikansk IP-adress och kommer på så sätt att kunna fortsätta att titta på alla dina favoritserie på Netflix direkt!

 

Kolla in och Gilla ChillGlobal Facebook-sida!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)