Hur vet jag att min VPN är säker och pålitlig?

En VPN, eller ett Virtuellt Privat Nätverk, är det bästa sättet att hålla din online aktivitet privat. När du använder en VPN-tjänst kan internetleverantören bara se att du är ansluten till en fjärr VPN-server men kan inte särskilja sidorna du surfar på eller innehållet som visas.

Det låter ju väldigt enkelt, men vad händer om vi berättar för dig att data över din onlineaktivitet fortfarande kan vara till allmän beskådan, trots att du använder VPN? Tyvärr har inte alla VPN-leverantörer det bästa i åtanke för sina användare. Även fast du använder en "gratis" VPN-tjänst kan det faktiskt vara så att du betalar för den på andra sätt. Till exempel med din privata webbläsningsdata! 

ChillGlobals VPN däremot sparar dock ingen data, du kan därför navigera säkert och 100% anonymt online.

Hur tjänar VPN-tjänster pengar?

Bortsett från tekniken bakom varje VPN-lösning, är den gemensamma nämnaren  för alla tjänster server-nätverket. Det är till detta alla användare ansluter och som utgör dess trafik. Trafiken har kostnader som stöds av VPN-företaget. Oavsett om de hyr servrarna eller köpt dem är kostnaderna fortfarande där och måste täckas.

Varje VPN-företag har en egen strategi för hur man täcker dessa kostnader. Vad som är viktigt att tänka på är hur din integritet respekteras och hur du bäst får valuta för pengarna när det gäller funktioner och prestanda som förväntas av en VPN-lösning, förutom hur du navigerar på nätet på ett säkert sätt.

Hur man väljer en säker VPN-leverantör

Om du inte vill att tredje part ska veta allt du gör online, ja då rekommenderar vi inte att du använder en gratis VPN-lösning. Du läste rätt - använd inte en VPN-lösning som är kostnadsfri. Då "gratis", endast är skenbart. ChillGlobal minimerar trafikkostnader genom att begränsa volymen av gratis använding varje månad

Alla vet att ingenting är gratis nuförtiden. En VPN-tjänst som är helt gratis har fortfarande all tillhörande kostnader så hur kan företaget då tjäna pengar för att stödja denna tjänst? De har endast två sätt att komma undan med detta: genom att antingen ändra servicenivån eller genom att använda de uppgifter du tillhandahåller...eller båda två...

Därför rekommenderar vi att du använder VPN från ChillGlobal. ChillGlobal smart plugin för Firefox eller Google Chrome Extension sparar inte data, vilket innebär att det inte kan föras vidare och du är 100% säker och anonym online.

Olikt något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen speciell teknisk kunskap behövs! Vi tycker om att hålla det lätt och enkelt.

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig med din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja mellan ett av våra paket här

 

Kolla in och gilla ChillGlobal’s Facebook-sida!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)