Hur man spelar online poker vartsomhelst i världen

Online Poker får bara fler och fler anhängare. Gå in på vilket kasino som helst i Las Vegas och du kan förvänta dig att se flera Texas Hold'em-spel äga rum samtidigt. Den snabba ökningen av populariteten hos poker har skapat en stor efterfrågan på spelet online. Även om det inte finns något bättre än att titta på pokerspel irl, har online-poker flera fördelar som lockar spelare som är intresserade av att lära sig spela poker från vartsomhelst i världen.

Datorsystemkrav

Att lära sig att spela online-poker var som helst i världen kräver att spelare komma till det virtuella bordet med mer än en ficka full av pengar. Din bärbara dator eller stationära måste inneha flera minimi systemkrav. Online-pokerrummen arbetar med avancerad programvara som kräver super-snabba mikroprocessorer och ett stort slumpmässigt åtkomstminne. Oavsett om du ansluter till ett online-pokerspel från ditt hotellrum i Montreal eller dubblar en bra hand när du spelar online på en av  öarna i södra Stilla havet, så krävs det att din enhet åtminstone har ett Windows XP-operativsystem. De flesta online pokerportaler kräver också en processor på 400 megahertz, 128 RAM och 60 megabyte ledigt diskutrymme. Du behöver också en bredbandsanslutning som tydligt presenterar bilden på online-pokerbordet på en bildskärm som har en upplösning på minst 768 av 1024.

Välj typ av pokerspel

Online pokerspelare är inte begränsade till att bara spela Texas Hold 'Em. Faktum är att de flesta onlinepokersidor erbjuder andra onlinepokerspel för att locka till sig ett bredare spektrum av vanliga spelare. Pokerspelare som vill utöka sina pokermöjligheter bör överväga pokersajter som erbjuder spel som Omaha, Stud och HORSE. Online-pokerwebbplatser som erbjuder flera pokermöjligheter låter dig spela Hold 'Em medan du väntar på landningsbanan på Chicago O'Hare Airport för att sedan byta till Omaha när du landar i London. De bästa onlinepokersidorna skapar ett konto för alla de olika pokerspel du spelar från var som helst i världen.

Det handlar om att vinna

Hur man spelar poker online från var som helst i världen innebär också att du måste lära dig att vinna på online-poker. Oavsett om du ser misslyckande online i Paris eller New York måste du ha kompetenser som är unika för andra onlinespelare. Online-poker eliminerar icke-verbala ledtrådar som indikerar om dina motståndare bluffar eller om du verkligen har en bra hand. Bristen på icke-verbal tecken betyder att online-poker lägger större vikt vid statistiska sannolikheter. Du måste snabbt beräkna oddsen i ett stort antal potentiella händer, eftersom de bästa online pokerrummen innehåller virtuella tidtagarur som visar hur lång tid du har på dig att fatta ditt beslut.

Poker har blivit ett av de mest populära spelen online. Den virtuella förlängningen av World Series of Poker gör det möjligt för spelare att tävla runt om i världen. För att ge sig på en onlineturneringstitel måste du spela på en dator som har flera systemkrav. När ditt datorsystem uppfyller normerna för online-poker kan du tävla mot några av de bästa pokerspelarna i världen.

Men hur får man tillgång webbplatser för onlinespel som de som bara är tillgängliga i USA? Lyckligtvis är allt du behöver göra gnom att klicka på ChillGlobal ikonen; välj den amerikanska flaggan och et voilá! Du är nu i USA, problemet löst! Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att spela poker eller titta på svensk TV utomlands.

Prova ChillGlobal på din dator eller laptop, helt gratis! Om du använder Chrome, ladda ner vår smart plug in här. Du får 20 timmar GRATIS VARJE månad (registrera dig med bara din e-postadress). Om du behöver mer ChillGlobal-användartid kan du välja mellan ett av våra paket här.

Gillade du bloggen? Kolla och GILLA vår Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)