Hur man sparar pengar med ChillGlobal

Spara pengar är en av många fördelar som en VPN-tjänst eller en smart-plugin för webbläsare som ChillGlobal har att erbjuda. Denna tjänst gör det möjligt att få tillgång till allt online-innehåll i 15 olika länder (oavsett vart du befinner dig). Det ger dig massa mer tid över till att jämföra olika priser mellan dessa olika länder. Du kommer att märka att priserna på flygbiljetter, hyrbilar och hotell kan variera enormt beroende på land man är i!

I grund och botten innebär detta att vi alla (omedvetet) är offer för prisdiskriminering online. Men med ChillGlobal liger du steget före alla andra och kan därför skippa alla dessa irriterande geo-blockeringar och få tillgång till priser i alla 15 länder. Även när det gäller online- shopping från Amazon eller Asos kan det vara en enorm skillnad. Inte bara i pris, men också i urval i produkter.

 

Mer om hur du använder CHILLGLOBAL och hur man hittar billigare flyg!

Förmodligen kommer det här låta väldigt bekant för det flesta som läser detta inlägg. För du har säkert sökt efter flyg nätet, sen jämfört priser på till exempel kajak eller Skyscanner för att sedan gå tillbaka till den ursprungliga flygbolaget hemsida bara för att upptäcka att just dessa (DIN!!) flygpriserna nu ökat? Hur kommer det sig att det ALLTID händer!  Är det bara du..? Undrar du... Är det otur ?? Är du jinxad till betala över-priser för dina flygbiljetter i all evighet .. ??

Haha, nej! Här är dealen: Biljettbyråer online vet hur lätt det är att kolla priser så genom att främja en slags stress-mentalitet (som verkar ha samma önskvärda effekt på alla) "Om jag inte bokar nu... kommer priset på min biljett kommer att gå upp! ". Vi säger inte att biljettpriserna inte har en naturlig uppgång och sänkning (på grund av deras "live" bokningssystem som ändras beroende på efterfrågan och tillgång), men inom loppet av en timme eller två. Verkligen?? Nah, förmodligen inte.

Ett sätt att undvika detta irriterande problem är att söka efter flygningar med en server och sedan att köpa samma biljett med en annan VPN-server i samma land. Sökmotorn ser det då som att två helt olika personer söker samma flygning. På så sätt är det högst osannolikt att du kommer att uppleva en prishöjning.

MEN VIKTIGAST AV ALLT visste du att biljett-agenturer online faktiskt har olika priser för olika länder? De säljer samma biljett till ett pris till någon som köper från USA och till ett annat pris för en person som köper från Australien - oavsett vilken pass de har.

Galet va??

Prova till exempel att gå in på Kayak hemsida från ditt land, men med en annan IP-adress (med ChillGlobal du har ett urval av 15 olika länder, vilket innebär 15 olika IP-adresser). Du kommer ganska snabbt märka alla dessa absurda oförklarliga prisskillnader!


Psst... exakt samma trick gäller när du bokar hyrbil!


För att sammanfatta: Vänta inte längre utan prova ChillGlobals smart-plugin för webbläsaren här helt gratis! Varje månad kommer du att kunna använda ChillGlobal i 20 timmar utan kostnad och utan att registrera dig. Så sätt igång och installera och börja spara stora pengar!
 
GILLA och kolla CHILLGLOBAL Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)