Hur man ändrar sin IP- adress utomlands

Letar du efter ett enkelt sätt att bli anonym online och få obegränsad tillgång till vilken sida som helst? Vi har lösningen! Låt oss gå till botten med hur man ändrar sin IP-adress utomlands!

En IP-adress är din egen unika identifiering på webben; Du kan se det som ditt fingeravtryck. Staten och internetleverantörer (ISP) kan spåra alla dina onlineaktiviteter och hitta dem genom att just leta efter din IP-adress. Även din ungefärliga fysiska plats kan letas upp av någon eller en webbsida om de känner till din IP-adress. I den här bloggen hittar du all information om hur man ändrar sin IP-adressen och surfar säkert på 30 sekunder!

Med ChillGlobal ändrar du din IP-adress på det enklaste sättet.

Vad är en IP-adress?

IP: Internetprotokoll, vilket är en referensram som reglerar internetaktivitet. Det möjliggör dubbelriktad kommunikation genom att tilldela unika numeriska protokolladresser till varje enhet som är ansluten till det globala nätverket som vi kallar Internet. Tack vare IP-adresser kan datorer runt om i världen kommunicera med varandra. De låter Internet-leverantörer skilja deras enhet från miljarder andra som är anslutna till webben. I huvudsak är funktionerna i IP-adresser att lokalisera och identifiera dig online och se till att din enhet kan kommunicera med de webbplatser eller tjänster som du vill komma åt.

Varför ska du ändra IP-adressen?

Medan du surfar på nätet eller interagerar med sociala nätverk kan du inte vara säker på vem  som ser på dig. Internetleverantörer kan övervaka alla dina onlineaktiviteter - och ännu värre, de kan övervaka dina uppgifter för reklamändamål utan ditt samtycke.

Andra anledningar till varför du bör ändra IP-adressen:

* Anonymitet och integritet;  med en dold IP-adress kan din plats inte spåras och ingen kan se att du har varit online - för dina aktiviteter kan inte spåras!

* Få tillgång till alla webbsidor. Genom att ändra din IP-adress till det land som du vill ha tillgång till, kommer du undan geografiska begränsningar och kan se alla filmer, serier, sport och musik som om du befann dig där.

Utan en VPN kan alla se din plats och din privata data är i fara. Med en VPN kan du ändra IP-adressen och kan komma åt geoblockade internetsidor och ingen kan snoka reda på dina data.

Ladda ner ChillGlobals smart plugin för att titta på TV var som helst i världen.

Andra fördelar med att använda en VPN är:

• Spara på flyg när du söker efter flygbiljetter online

• Spara medan du handlar online med digitala produkter från Amazon, Microsoft, iTunes, Adobe, etc.

• Ring gratis till alla mobiltelefoner och fasta telefoner  var som helst i världen.

• Stoppa andra på offentliga Wi-Fi-hotspots för att se (och potentiellt stjäla) din data

• Kryptera dina data - Förhindra hackare och spioner från att stjäla din personliga och ekonomiska information.

Så här ändrar du IP-adressen med ChillGlobal

Det är otroligt enkelt att ändra IP-adressen och det tar bara ett ögonblick med ChillGlobal!

Så här byter du IP-adresser: Allt du behöver för att komma igång är att registrera dig för en gratis månad av ChillGlobal, ladda ner och installera den på mindre en 20 sekunder  och anslut till en av våra servrar. That’s it!

Vad väntar du på? Ladda ner ChillGlobal redan idag!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)