Hur kan jag skydda mig mot identitetstjuvar

Var och varannan dag hör man om hackade konton och konfidentiell data som stulits på nyheterna. Det finns flertal bedrägerier online som leder till förlust av personuppgifter. Användarnamn, lösenord, kreditkortsinformation, bankuppgifter etc. tas tjuvaktigt av hackers.. Ett oroväckande antal individer, företag, organisationer, myndigheter förlorar konfidentiella uppgifter överallt. Detta är vad som kallas identitetsstöld

De största problemen med konfidentiella datastölder är ryktes-skador  och stora ekonomiska förluster. Därför är det av största vikt att vi skyddar oss mot identitetsstöld på nätet. Några av sätten att undvika med störst risk för stölder är: skadlig (virus) kod laddas ner till datorn, användning av osäkra trådlösa nätverk, utbyte av lösenord till felaktiga personer etc.

Med ChillGlobal får du den nödvändiga integritetsskyddet för att kunna navigera säkert.

Hur kan jag skydda mig mot identitetstjuvar?

Här är några saker som du kan göra som hjälper till att skydda dig från identitetsstöld:

Använd säkra lösenord

Se upp för phishing-e-postmeddelande i inkorgen.

Uppdatera ditt operativsystem ofta

Handla endast online via kända webbplatser

Försök att inte använda samma lösenord om och om igen

Med hjälp av VPN (Virtuellt Privat Nätverk) får du ett säkert Internet-nätverk

En VPN skyddar dig mot identitetsstöld

Med ett virtuellt privat nätverk eller VPN använder du ett krypterat Internet-nätverk och din online-identitet kommer att vara 100% säker. Genom att använda ChillGlobals VPN är du helt säker från hackare och externa säkerhetshot. ChillGlobal är en pålitligt VPN-leverantör. Medan du använder ChillGlobal är ditt system dolt bakom flera VPN-servrar. Som ett resultat är din identitet helt säker.

Välj en pålitlig VPN-leverantör

För det första ger ett virtuellt privat nätverk dig en säker Internetanslutning. Men det här är bara möjligt om du använder en säker och pålitlig tjänsteleverantör. Ofta gör man misstaget att använda gratis tjänsteleverantörer som då istället kan sluta med fler problem. ChillGlobal är en av de ledande VPN-tjänsteleverantörer på marknaden idag. ChillGlobal hjälper dig att njuta av onlinevärlden och dessutom får du tillgång till att titta på vilken TV-kanal som helst ifrån hela världen!

När du använder ChillGlobal kan du vara säker på att din konfidentiella information är 100% säker. ChillGlobal låter dig surfa anonymt online och framförallt är ChillGlobal kompatibel med alla enheter och operativsystem. Dessutom lagrar ChillGlobal inte användardata och du kan därför enkelt surfa på Internet helt anonymt.

Upptäck den bästa VPN online med ChillGlobal och undvik identitetsstöld

Cyber Awareness Month

ChillGlobal stödjer alltid sekretess och onlinesäkerhet. Månaden för Cyber Awareness firas i oktober. Vi erbjuder en gratis månad på 20 timmar (registrera dig med din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja ett av våra paket här!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)