Gratis testperiod året runt med ChillGlobal

Hela världen är helt galen just nu på grund av REA-hysterin också kallad: Black Friday. Det hela startade år 1932 i USA, dagen efter Thanksgiving och kan ses som början på julhandeln.

Om vi går tillbaka till den tidigare nämnda "hysterin", som det faktiskt verkligen är. Återförsäljare öppnar tidigt för att låta hjordar människor storma och gå bärsärkagång i deras butiker, bara för att lägga vantarna på vad som helst, så länge det är till rabatterat pris. Folk knuffas hej vilt, slåss om den sista platt-TV och gör sig till komplett åtlöje.

Men men, det ju är tradition efter allt!

Varje år växer Black Friday-galenskapen sig större och större, vilket tvingar återförsäljare och alla andra typer av företag att pressa ner sina priser ännu mer för att släcka konsumenternas växande törst att köpa.

Videor på galna människor som stormar in i shoppingcentrum, springer uppför rulltrappor (ibland åt fel håll!), läggs ut på internet varje år. Folk skrattar, delar på facebook och gör narr, men den sorgliga verkligheten är att det kommer att hända igen nästa år.

Vilket är exakt varför vi på ChillGlobal har beslutat att inte vara med i Black Friday hysteriet. Eftersom hos oss, är det "Black Friday" året runt!

Till att börja med erbjuder vi 20 timmars gratis användning av ChillGlobal varenda.månad.hela året. Det betyder 20 x 12 = 240 timmars gratis ChillGlobal per år för alla! Du behöver inte heller  registrera ditt kreditkort.

Utöver det, erbjuder vi en hel månads gratis testperiod till alla prenumeranter för vårt nyhetsbrev. Allt du behöver göra är att anmäla dig till nyhetsbrevet och skicka ett e-postmeddelande till vårt supportteam för att ta emot koden för en månads gratis ChillGlobal till din inkorg.

Det är så enkelt är det.

 

Happy ChillGlobal!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)