Bäst VPN i Kina

Som många redan vet har Kina vidtagit flera åtgärder mot VPNs de senaste åren. Tidigare i år hotade den kinesiska regeringen att förbjuda alla virtuella privata nätverk som inte har granskats och godkänts av staten. Det har ännu inte hänt då VPN fortfarande fungerar. Men det kvarstår fortfarande ett stort problem: du måste ännu ta reda på vilka privata nätverk som fungarar och framför allt, vilka som är stabila och pålitliga.

 

Speciellt för expats och resande är det viktigt att hålla kontakten med sitt hemland (och resten av världen) utan begränsningar och censur eller att titta på filmer på Youtube eller skriva till vänner på Facebook - men i Kina är det tyvärr inte möjligt. Majoriteten av utländska webbplatser och de med kritisk täckning är blockerade.

 

Tyvärr har många VPN i Kina inte fungerat sedan 2009 och blockeras av "den kinesiska brandväggen". Permanent upphävande av denna blockad är näst intill omöjlig.

 

Det enda sättet att arbeta utan begränsning från Kina är en europeisk IP-adress, dvs ett virtuellt privat nätverk.

 

ChillGlobal-teamet kommer ursprungligen från en grupp expats och resenärer med mer än 8 års erfarenhet med mer än 20 olika VPN-tjänster och har ofta blivit ombedda om vi kan ge en rekommendation om hur man surfar säkert och säkert i länder med geo- blockering eller liknande begränsningar. Som ett resultat av detta utvecklade vi vår egen lösning: ChillGlobal. Eftersom det inte bara är obegränsat surfning, men även dataskydd och säkerhet i ett nätverket som är viktiga för oss.

 

Vi är inte en försäljningsplattform, men vi vill ge användbar information till personer som söker en pålitlig och långsiktig lösning när du reser utomlands.

 

Det finns massor av VPN och plugins, många av dem gratis, men se upp! För det mesta betalar användarna inte med pengar, utan med sin data istället.

 

ChillGlobal har därför gjort särskilda ansträngningar för att nå den kinesiska marknaden och erbjuder hundratals servrar i 15 länder utan hastighetsbegränsningar.

 

ChillGlobal i Kina

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och du omdirigeras av proxies (inget sätt att bestämma din webbadress) via ChillGlobal-servrarna. Snabb och säker anslutning, utan onödig datalagring.

 

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig med bara din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja mellan ett av våra paket. Genom att använda en Svensk VPN som ChillGlobal sparar du också stort på inköp online, biluthyrning och hotell etc. Som grädde på moset har du även tillgång till all Svensk TV utomlands.  Världen är din!

 

Gilla oss på facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)