Användarrecension: Sophie från New York

Namn: Sophie
Ålder: 37
Land: U.S.A.
Yrke: Säljare
 
Kan du berätta lite om dig själv?
"Jag heter Sophie. Jag kommer ifrån Nederländerna. Från Breda, som ligger i söder. Men jag pluggade och bodde i Amsterdam tills jag bestämde mig för att flytta till New York för nästan sex år sedan. När jag växte upp tillbringade vi hel del tid i New York, eftersom jag har släktingar som bor där. Jag har nog alltid vetat att jag skulle ta steget vid något tillfälle och flytta dit själv. Jag älskar verkligen allt med denna stad."
 
Hur upptäckte du ChillGlobal?
"Mina släktingar i USA, min faster (nederländsk) och min morbror (svensk) har en dyr TV box- prenumeration för att kunna se på hollänsk och svensk TV. Inte en chans att jag skulle betala samma, så jag kollade efter ett mer prisvärt alternativ. Jag frågade också runt på Facebook och fick tipset i en grupp för holländare och andra expats utomlands att prova ChillGlobal"
 
För vad använder du ChillGlobal?
"Hittills har jag först och främst använt det för att titta på holländska TV-serier som jag helt enkelt inte kan leva utan och för att titta på sport med holländsk kommentator. Jag är stort fan av fotboll, men av någon anledning tycker jag mycket bättre om att se matcher när kommentarerna är på mitt eget språk. Det är också ett bra litet trick när en holländsk vän delar en film på Facebook som bara fungerar i Nederländerna. Jag brukade bli riktigt irriterad av dessa geo-begränsningar, men nu så kan jag titta på dessa filmer också."
 
Skulle du rekommendera ChillGlobal smart-plugin?
"Ja, so far so good! Jag har inte haft några problem med ladda videos, webbsidor eller fotbollsmatcher. Tjänsten påverkar inte kvaliteten på videon och viktigast av allt, ljudet halkar inte efter. Det är också superbilligt jämfört med vad min moster betalar för sitt tv-abonnemang, så jag är definitivt en glad ChillGlobare!"


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)