Användarrecension Rachel från Berlin

Namn: Rachel 

Ålder: 36 

Land: Tyskland 

Yrke: Produkt designer 

Kan du berätta lite om dig själv? 

"Jag heter Rachel och jag är en amerikansk tjej från Washington, DC. Efter highschool tog jag ett sabbatsår för att göra den stora ”Euro Touren”, som jag inte lyckades slutföra, eftersom jag träffade någon när besökte Berlin, blev kär och beslutade mig  att stanna och slutade med att jag började studera design här. Min pojkvän blev min man och jag älskar honom och denna stad av hela mitt hjärta. Min familj är också väldigt "Euro-orienterade", jag har en syster som flyttade till Frankrike och en bror som bor i Belgien. Jag antar att det beror på att vår pappa är halvfransk och mamma är hälften tysk, det finns i våra gener och jag har alltid varit intresserad av att lära mig andra språk". 

Hur kom du först i kontakt med ChillGlobal? 

"En vän till mig, även hon amerikansk, flyttade också till Europa och är en stor sportfantast, precis som jag." Hon berättade för mig någon gång att hon kunde titta på Super Bowl live stream utan problem med ChillGlobal. Jag var eld och lågor, eftersom jag har provat flera andra tjänster som var ganska komplicerade att installera och  fungerar inte speciellt bra". 

Till vad använder du ChillGlobal? 

"Även om Tyskland känns helt som hemma nu, gillar jag att streama de stora amerikanska LIVE stream eventen, såsom The Grammys, The Emmys eller Oscarsgalan." För mig är det  helt enkelt inte samma att titta på är en resumé på en tysk kanal. Och som jag redan nämnt, jag älskar också att streama stora amerikansk sportevenemang som Super Bowl och NBA. "Min man är också en stor sportfantast, så vi kan båda njuta av det."

 

Skulle du rekommendera ChillGlobals smart-plugin? 

"Absolut! Särskilt till alla andra LIVE stream och sportnördar där ute!"


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)