Användarrecension: Jonas från Hanoi

Namn: Jonas

Ålder: 34

Land: Vietnam

Yrke: F&B manager på lyxhotell


Kan du berätta lite om dig själv?


"Hej! Mitt namn är Jonas och jag kommer från Göteborg, Sverige. Efter gymnasiet flyttade jag till Schweiz för att plugga på hotellskolan "Ecole Hôtelière de Lausanne" och efter examen flyttade jag till Singapore för en praktikplats på ett lyxhotell. Jag fick erbjudande om en fast anställning och efter att ha arbetat i Singapore i 3 år, förflyttades jag till Vietnam för att jobba som F&B manager på deras hotell i Hanoi istället. Jag älskar Asien och helt ärligt, jag kan inte se mig flytta tillbaka till Sverige någonsin igen. Det är alldeles för kallt! "


Hur kom du först i kontakt ChillGlobal?


"Jag befinner mig ju långt hemifrån och flygresor kan bli rätt dyrt. En vän rekommenderade ett online-verktyg som kan användas för att hitta billigare flygresor. Jag glömde namnet på det som han använde, så jag bara googlade och hittade ChillGlobal istället. Jag insåg ganska snabbt att man kan spara mycket pengar på online shopping och inköp som flygbiljetter, hyrbilar och hotell när du går in på flygbolagets hemsida från olika IP-adresser. "


Till vad använder du ChillGlobal?


"Som sagt, mest för att spara på flyg och hyrbil, men jag måste erkänna att jag gillar att titta på svensk TV online ibland. Jag jobbar galet många timmar och ibland sover jag på hotellet. För att koppla av de få timmar som jag är ledig, gillar jag att titta på svensk TV på nätet. Eller ibland när jag är hemma, tittar jag inte ens utan jag då gillar jag bara att ha på SVT eller TV4 i bakgrunden medan jag lagar mat"


Skulle du rekommendera ChillGlobals smart-plugin?


"Absolut! Särskilt för personer som reser ofta och naturligtvis till alla expats som är långt hemifrån och vill höra sitt modersmål då och då. Att ha hemlängtan är inte kul, men för mig hjälper det att titta eller lyssna på TV hemifrån."


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)