Användarrecension: Andrea från Barcelona

Namn: Andrea

Ålder: 36

Land: Spanien

Yrke: Art Director

 

Kan du berätta lite om dig själv?

"Ja, hejsan! Jag heter Andrea och är halv- tysk, halv- amerikan, men växte upp i England fram tills jag var 18, på grund av min pappas yrke. Sedan flyttade jag till USA för att studera marknadsföring. Efter att ha arbetat för ett stor multinationellt företag ett tag insåg jag att det inte var alls vad jag ville och jag bestämde mig för att följa min passion istället: Grafisk design och Art Direction. Det fungerade bra och jag lyckades få jobb för flera stora amerikanska märken, men jag jobbade extremt långa timmar och gick nästan in i väggen, var i desperat behov av en paus. Så jag bestämde mig för att ta ett sabbatsår och resa runt i världen istället. En av mina favoriterstäder under denna resa var Barcelona och jag bestämde mig helt enklet för att söka jobb där och flytta. Det är faktiskt bara ett par månader sedan! "

 

Hur kom du först i kontakt med ChillGlobal?

"Jag ville hitta ett sätt att kunna titta på tyska och amerikanska TV-program utan att behöva använda en komplicerat VPN-tjänst, eftersom jag skulle resa under längre tid. Jag tänkte att jag kanske skulle få hemlängtan då och då och jag gillade tanken på att se något hemifrån från min laptop, oavsett vart jag var. Det var så jag hittade ChillGlobal. Jag googlade "titta på tysk TV från utlandet - billigt - enkelt att installera" och det är i princip hur jag hittade det. Det visade sig vara gratis, eftersom jag aldrig ens nått  20 timmar per månad! "

 

 Vad använder du ChillGlobal till nu?

"Fortfarande för samma sak faktiskt, haha! Nu när jag bor i Barcelona, känner jag fortfarande ett behov av att ibland titta på typiska tyska eller amerikanska tv-program.I allmänhet jag tillbringar också en hel del tid åt att jobba från Caféer och lunchställen och jag känner mig säkrare när jag surfar anonymt om det är en öppen WiFi-anslutning. "


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)