Använd ditt svenska Netflix- konto utomlands

Så du befinner dig på semester utanför Sverige, du har badat, solat, ätit och druckit gott och allt du vill göra nu är att sjunka ner i soffan och komma ikapp med det senaste avsnittet av din favorit tv-show på Netflix och vad händer? Du får bara felmeddelanden och det funkar inte!

Arrghh, sjukt irriterande! Men dessvärre en mörk verklighet för de flesta som vill fortsätta se sina favorit tv-program utomlands. De flesta TV-hemsidor och betalda prenumerationstjänster blockerar helt sitt innehåll från att ses utomlands eller begränsar mängden innehåll.

Under semestertider kan det vara svårt att få tillgång till detta innehåll. Men lugn bara lugn, efter du läst fäärdigt detta kommer du vara expert på hur man gör och få tillgång till alla serier och filmer som du vill.

Här hittar du lösningen om hur man kan titta på vilket tv-program i från Sverige man vill, även utomlands på semestern!

Lösningen är enkel, ladda ner och ChillGlobal och få tillgång till alla TV-tjänster.

Nu kan du använda ditt Netflix, eller varför inte HULU eller AMAZON, precis som vanligt även fast du befinner dig utanför Sverige.

Dessutom har de flesta stora utländska nätverk som FOX, ABC, NBC, etc.  alla sina TV-program tillgängliga på sina webbplatser och du kan titta gratis. Men som vi nämnde tidigare  det mesta av innehållet är blockerad från tittare utanför ditt eget land så att du måste använda följande lösning för att få det att fungera ...

Använd ChillGlobals VPN för att få tillgång till Netflix var du än är i världen!

En VPN  tillåter dig att konfigurera din IP-adress till nästan vilket lands som helst, vilket innebär att du kan lura en webbplats att tro att du är i USA så att du kan titta på dina favoritprogram även fast du kanske är på Kanarieöarna.

ChillGlobal är en helt gratis VPN-tjänst. Den är lätt att använda och du skriver bara in den  webbplats i sökfältet du vill titta på i det land du väljer. Med en säker VPN som ChillGlobal är din internetuppkoppling fortfarande samma hastighet och du får en pålitlig service. Den är superenkel att konfigurera och aktivera när du vill använda den.

Du kan välja mellan mer än 15 olika destinationer. Om du till exempel vill få tillgång till Netflix i USA, inga problem! Är du i England? Ställ in din position på  Storbritannien och du har tillgång till allt innehåll precis som vanligt på ditt svenska Netflix-konto.

Trevlig semester önskar vi på ChillGlobal!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)