7 TV-serier du inte får missa i höst

Det är nu officiellt höst! Vilket innebär att du kan mysa ner dig i soffan med en kopp te i din onesie  och framför allt njuta av nya säsonger av riktigt bra TV-serier med några nya tillägg.

Vi har just sagt hej då till Game of thrones säsong 7, så det är hög tid att sätta tänderna i höstens återkommande serier och tillskott! Läs vidare för att få reda på vilka serier du inte kan missa denna höst.

Nedan hittar du en guide till höstens TV-serier 2017 som du inte kan missa, från nya shower till återkommande favoriter.

Medan schemat ser mest lovande ut för att återkommande TV-serier, finns det några spännande nya att hålla utkik för som t. ex  nyinspelningen av "Dynasty" på CW och ett nytt spännande seriemördar-drama på Netflix från producenten David Fincher. Några av serierna har redan börjat, så sätt fart!

Stranger things säsong 2: Netflix 27 okt

Ingen missade väl den extremt framgångsrika serien Strangers Things i fjol? Netflix 80-tals hit, återvänder precis i tid för Halloween. Och lovar ännu fler monster och kaos tack vare den alternativa världen Upside Down. Kommer Eleven (Millie Bobby Brown) ta sig tillbaka och kommer det bli #justiceforBarb? Spänningen är olidlig!

Mindhunter: Netflix 13 okt

Jonathan Groff ("Looking") och Holt McCallany ("Blue Bloods") har huvudrollen i detta mörka drama som utspelar sig 1979. Regisserat av David Fincher och skriven av Joe Penhall. Serien kretsar kring två FBI-agenter som intervjuar fängslade seriemördare för att förstå hur de tänker och tillämpa det på sina nuvarande fall. Tänk ”När lammen tystnar” möter polisen procedur.

Narcos säsong 3: Netflix 1 sep

"Narcos" återvänder till Netflix för den tredje säsongen, vilket kommer att följa uppkomsten av Cali kartellen i kölvattnet av Pablo Escobars död. Kan brottssagan överleva utan sin ledande skådespelare? I de två första serierna av Narcos gjorde Wagner Moura kanske sitt livs roll som den colombianske kokainbaronen Pablo Escobar. Nu är det upp till Pablos familj att föra TV-serien vidare tillsammans. Kommer de klara det?

Star trek: Discovery Netflix 25 sep

Den efterlängtade Star Trek uppföljaren utspelar sig 10 år före den ursprungliga serien. Sonequa Martin-Green har rollen som den otrygga First Officer uppvuxen hos Vulcans, tillsammans med Jason Isaacs som spelar kaptenen för det titulära rymdskeppet. "Discovery" utforskar det kalla kriget mellan Federation-Klingon medan man följer besättningen hos USS Discovery. Du behöver inte vara en Trekkie för att uppskatta denna serie!

Dynasty CW 11 okt

Ingen riktigt bra tv-serie blir lämnad kvar i det förflutna. Därför finns det nu en nyinspelning av denna klassiska såpopera om den rika amerikanska oljemogul-familjen från 80-talet. Serien byter dock Denver mot Las Vegas, då arvtagerskan Fallon Carrington (Elisabeth Gillies) ligger i luven med sin faders nya fästmö. Det är fortfarande en hemlighet vem som kommer att spela den ikoniska rollen som hans första fru Alexis, som Joan Collins skapade i den första showen.

Black Mirror: Netflix senare i höst

Black Mirror kan numera nästan titulera sig som sin egen genre. Det kommer bjudas på teknik som går åt pipan och det kommer bli skrik och sorg. Den senaste serien var en blandad mix med klassiker som San Junipero som fick två Emmys förra året och den inte så framgångsrika - Shut Up and Dance. Den nya serien är en av  årets mest efterlängtade, med en episod regisserad av Jodie Foster, vi är lyriska!

Mr. Robot: USA 11 okt

"Mr. Robot" återkommer för säsong tre med den Emmy-nominerade huvudrollsinnehavaren Rami Malek, som den lite instabila dataprogrammeraren och master hacker Elliot.

ChillGlobal smart plugin för Firefox eller Google Chrome låter dig titta på TV-serier var du än befinner dig i världen.

Till skillnad från någon annan tjänst eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen speciell teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt. Läs mer om ChillGlobals VPN och hur den fungerar här.

Och inte nog med det, du får 20 timmars GRATIS användning per MÅNAD. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress!

Happy ChillGlobal!

Kolla in och gilla ChillGlobals Facebook-sida!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)