6 TV-serier att streama i juli

Efterlyses- sommar tack! Halva sommaren har redan gått och på kontinenten är det högtryck, men här i Sverige lyser värmen med sin frånvaro! Men medan vi väntar på att solen och värmen ska börja någon gång har vi på ChillGlobal iallafall tipsen på de bästa tv-serierna att streama i juli:

Glow

Ingen har väl missat super-succén GLOW? GLOW står för Gorgeous Ladies of Wrestling och utspelar sig i ett tidigt 1980-tal – stort hår, knäppa wrestlingdräkter och en överdos av neon. Hjärnorna bakom serien är inga mindre än Liz Flahive (Nurse Jackie och Homeland) samt Carly Mensch (som jobbat med Orange is the New Blackoch Weeds) och Jenji Kohan (som skapat och manusförfattat Orange is the New Black samt arbetat med både Sex and the City och Gilmore Girls). Sommarens favoritserie nummer 1 och för att inte tala om soundtrack!

Finns på Netflix

Ozark

Ny Netflix-serie som jämförts med ”Breaking bad”. Vi ser Jason Bateman i rollen som Marty Byrde; en finansiell planerare som fifflar med pengar åt en knarkkung. När saker går åt pipan flyttar han från Chicago med sin fru (Laura Linney) och familj till Ozark, för att försöka lösa sina problem. Gissa hur det går..

Premiär på Netflix den 21 juli.

White gold

Allas vår favorit ”Gossip girl”-stjärnan Ed ”Chuck Bass” Westwick spelar huvudrollen i den brittiska komedin om en tre försäljare i 80-talets Essex. Tänk en mix av ”Mad men”, ”The wolf of Wall Street” och ”The inbetweeners”.

Premiär på Netflix den 28 juli.

The last tycoon

Baserat på ”Den store Gatsby”-författaren F. Scott Fitzgeralds bok med samma titel. Serien utspelar sig i Hollywood på 30-talet och i centrum står filmproducenten Monroe Stahr (spelad av Matt Bomer och baserad på verklighetens Irving Thalberg), som tampas med sina egna inre spöken och sin chef Pat Brady (Kelsey Grammer). Kostymdrama när det är som bäst.

Premiär på Amazon Prime Video den 28 juli.

Friends from college

Nicholas Stoller – regissören bakom ”Dumpad” och ”Bad neighbours” ligger bakom denna lovande komedi. Serieren handlar om en grupp gamla collegekompisar i 40-årsåldern som försöker balansera vuxenlivet med varvat med nostalgin från det forna livet. I rollerna finns bland andra Keegan-Michael Key, Cobie Smulders och Fred Savage, och gäststjärnor som Seth Rogen och Kate McKinnon.

Finns på Netflix från den 14 juli.

Game of thrones

Denna serie behöver knappats presenteras närmare, sju nya avsnitt är redan igång varje måndag på HBO Nordic. Här hittar du mer information om hur du ser Game of Thrones säsong 7 online.

Finns på HBO Nordic

Vad väntar du på? Med ChillGlobal får du tillgång till alla dina favoritserier online. Men först av allt, registrera dig för att testa ChillGlobal gratis här. ChillGlobal smart-plugin för webbläsaren Mozilla Firefox och Google Chrome tar inte upp något utrymme alls, laddas ner och installeras på 20 sekunder (även för icke data-experter!) och du får 20 timmar GRATIS i månaden. Ingen kreditkorts information behövs, bara din e-postadress och du är redo!

Med ChillGlobal får du tillgång till allt online-innehåll från 15 deltagande länder, oavsett vart du befinner dig! 

Glad sommar!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)